Snitning af majs i høj kvalitet

Hos Bjolderupgård tilbyder vi professionel snitning af majs i høj kvalitet til private og virksomheder i Bolderslev, Aabenraa og Tønder. Vi er de eneste i Sønderjylland, der kører med vogn bagved og snitter, hvilket er helt unikt. Det tillader os at være utrolig hurtige og effektive, samtidig med at vi sikrer, at kvaliteten er i højsæde. Det kræver nemlig stor faglig indsigt, erfaring og ikke mindst de rette maskiner at udføre en så akkurat snitning af majs, som vi kan tilbyde vores mange kvalitetsbevidste kunder. Derfor er vi manges foretrukne leverandør af snitning af majs i Sønderjylland.

Vi udfører snitning af majs med de bedste maskiner
For at kunne levere en overordentlig god kvalitet er vi nødt til at anvende de bedste maskiner på markedet, som evner at gøre det efter vores vanlige høje standarder. Derfor udfører vi snitning af majs med Class Jaguar 960 med original Class SHREDLAGE med 12 rk kemperbord og New Holland FX50 med 8 rk kemperbord. 

Vi kører frakørsel med 40 m3 og 55 m3 vogne samt udfører opstakning med en New Holland W190 gummiged. Vil du have snitning af majs i bedste kvalitet, er det her hos os, du bestiller dem. Vi står 100% inde for den gode kvalitet, så du får flotte majs, som ser ensartet ud.

Få et godt tilbud på majssnitning
Overvejer du at bestille snitning af majs hos os, kan vi forsikre dig om, at du ikke får bedre andre steder på egnen. Vores mangeårige erfaring siden 1982 har tilegnet os nogle særlige færdigheder og en stor portion rutine, som sikrer en ensartet kvalitet. 

Hos os gør vi ikke forskel på kunderne. Alle får den samme gode kvalitet - uanset om man lægger en stor eller lille ordre. Lad os høre om, hvad du har brug for, så vi kan give dig et godt og uforpligtende tilbud.

Ring på telefon 21 64 59 56 eller skriv til bjolderupgaard@privat.dk.

Kontakt os

Du kan let og hurtigt sende os en besked i understående formular.