Søger du professionel gyllekørsel, så tag kontakt til Bjolderupgård Maskinstation. Vi tilbyder gyllekørsel til en god pris for alle slags kunder uanset hvor meget gylle, du skal have kørt. Vi holder til i Bolderslev, men har også mange tilfredse kunder fra Aabenraa, Tønder og byerne deromkring. 
Vi er også medlem af Danske Maskinstationer og Entreprenører, som er din sikkerhed for, at arbejdet bliver udført ordentligt. Har du brug for hjælp til pløjning eller snitning, så kan vi også hjælpe med det.

Regler for gyllekørsel

Grundet lugtgenerne ved gyllekørsel, er der forskellige regler og restriktioner forbundet med gyllekørsel. Det betyder eksempelvis, at der fra 15. oktober til 1. februar ikke må spredes gylle og fra 15. november til 1. februar på der ikke spredes nogen former for husdyrgødning. 
Det betyder også, at der på helligdage og i weekender kun må spredes gylle og anden husdyrgødning på marker som er mere end 200 meter væk fra byzoner eller andre områder til boligformål.
Vi holder os løbende opdateret på alle regler omkring gyllekørsel. Du kan derfor være sikker på, at vi altid udfører gyllekørsel efter gældende regler. 

Professionelt udstyr til gyllekørsel

På Bjolderupgård har vi det nyeste og professionelle udstyr til gyllekørsel. Vi har derfor også udstyr til at udføre gyllekørsel for dig. Vi har udstyr til sortjordsnedfælning, græsnedfælning og gylleplacering i majs og vores udstyr omfatter bl.a.:

  • Fendt 933 med Samson PG25/GPS
  • Fendt 936 med PG27/GPS
  • 12M Vredo græsnedfælder
  • 24M slangebom med syreN
  • Omrøring af gylletank
  • Harsø sortjordsnedfælder 7,5m
  • Tyregod tallerken nedfælder 8m

Få en pris på gyllekørsel

Har du spørgsmål eller ønsker du at få en god pris på gyllekørsel, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at svare på dine spørgsmål eller give dig et uforpligtende tilbud på gyllekørsel, hvis det er det du ønsker. Du kan kontakte os ved at ringe på telefon +45 21 64 59 56 eller sende en mail til bjolderupgaard@privat.dk. Du har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular og så vil vi vende tilbage hurtigst muligt. 

Kontakt os

Du kan let og hurtigt sende os en besked i understående formular.