Bjolderupgård Maskinstation tilbyder gyllekørsel for alle slags kunder, uanset hvor mange m3 du skal have kørt ud. Vi kan også tilbyde en fastprisaftale per m3. Har du brug for hjælp til jordbearbejdningsopgaver eller snitning, kan vi også tilbyde dig dette. Vi holder til i Bjolderup nær Bolderslev, men har også mange tilfredse kunder fra Aabenraa, Tønder og byerne deromkring. 

Vi har mange års erfaring og driver selv ca. 500 HA jod primært til grovfoderproduktion og biomajs. Vi har en fast og stabil kundekreds som vi har et godt og nært samarbejde med. Vi er også medlem af Danske Maskinstationer og Entreprenører, som er din sikkerhed for, at arbejdet bliver udført ordentligt. Har du brug for hjælp til pløjning eller snitning, så kan vi også hjælpe med det.

Hør nærmere

Regler for gyllekørsel

Grundet lugtgenerne ved gyllekørsel, er der forskellige regler og restriktioner forbundet med gyllekørsel. Det betyder eksempelvis, at der fra 15. oktober til 1. februar ikke må spredes gylle og fra 15. november til 1. februar på der ikke spredes nogen former for husdyrgødning. 
Vi holder os løbende opdateret på alle regler omkring gyllekørsel. Du kan derfor være sikker på, at vi altid udfører gyllekørsel efter gældende regler. 

Professionelt udstyr til gyllekørsel

På Bjolderupgård har vi professionelt udstyr til gyllekørsel. Vi har derfor også udstyr til at udføre gyllekørsel for dig. Vi har udstyr til sortjordsnedfælning, græsnedfælning og gylleplacering i majs og vores udstyr omfatter bl.a.:

  • Fendt 933 med Samson PG25/GPS
  • Fendt 936 med Samson PG25/GPS
  • 12M Vredo græsnedfælder
  • 24M slangebom med syreN
  • Omrøring af gylletank
  • Harsø sortjordsnedfælder 7,5m
  • Tyregod tallerken nedfælder 8m

Vores dokumentation for udkørt mængde SyreN opbevares. 

Få en pris på gyllekørsel

Har du spørgsmål eller ønsker du at få en god pris på gyllekørsel, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at svare på dine spørgsmål eller give dig et uforpligtende tilbud på gyllekørsel, hvis det er det du ønsker. 

Du kan kontakte Erik på +45 21 64 59 56 lokal 2

Ved bestilling af gyllekørsel ring venligst +45 21 64 59 56 lokal 1

Du er også velkommen til at sende en mail til bjolderupgaard@privat.dk