Bjolderupgård tilbyder professionel snitning af græs og majs i høj kvalitet siden 1982. Vi hjælper kunder med både små og store marker i Bolderslev, Aabenraa og Tønder - vi er derfor sikre på, at vi også kan hjælpe dig. 
Kvalitet er altid i højsæde hos os og store som små kunder vil opleve den samme høje kvalitet. Dette er du sikret, da vi er medlem af Danske Maskinstationer & Entreprenører. Står du og mangler hjælp til gyllekørsel og pløjning, så kan vi også hjælpe dig med det.

Kontakt os i dag og hør nærmere

Snitning af både majs og græs

Vi kan udføre snitning af både majs og græs. Vi kører med en vogn bag snitteren, som de eneste i hele Sønderjylland. På den måde er vi effektive og hurtige i vores arbejde med snitning af majs og græs. Dette kan vi kun gøre fordi vi har de rette maskiner og har stor faglig indsigt. Dette gør os til manges foretrukne maskinstation til snitning af majs og græs i Sønderjylland. 

Snitning med professionelle maskiner

For at kunne levere den høje kvalitet af snitning som vi gør, kræver det at vi har de rette og de bedste maskiner. Vores maskiner til snitning er med til at vi kan stå inde for den høje kvalitet vi leverer hver gang og maskinerne inkluderer bl.a.:

  • Class Jaguar 960 med original Class Shredlage med 12 rk kemperbord
  • New Holland FX50 med 8 rk kemperbord
  • Frakørsel med 40 m3 og 55 m3 vogne
  • Opstakning med New Holland W190 gummiged

Få et uforpligtende tilbud på snitning af majs eller græs

Ønsker du at vi skal hjælpe dig med snitning af græs eller majs, eller har du brug for at vide mere, så tag kontakt til os. Vi kan give dig et uforpligtende tilbud med en god pris på snitning af dine afgrøder. Du kan kontakte os på telefon +45 21 64 59 56 eller på mail bjolderupgaard@privat.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular og så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.