Har du brug for hjælp til pløjning, så står Bjolderupgård Maskinstation klar til at hjælpe dig. Vi har en stor maskinpark med professionel udstyr til pløjning af både små og store marker. Vi sørger for at dine marker er jævne, ensartede og klargjort til såning. 
Vi er medlem af Danske Maskinstationer og Entreprenører - det skal du se om din garanti for at arbejdet bliver udført ordentligt. Har du brug for hjælp til snitning eller gyllekørsel, så kan vi og hjælpe dig med det.

Kontakt os i dag

Hvorfor pløjer man?

Pløjning sørger for at jordbunden bliver jævn og fri for ukrudt. Dette er typisk hovedårsagen til at landmanden vælger at pløje sine marker. På den måde kan man fjerne de ukrudtsrester, der måtte ligge i jordoverfladen. 
Pløjning er samtidig med til at klargøre jorden til såning med en ensartet sådybde, så frø og afgrøder får den bedste forudsætning for at spire og gro. Har man et ujævnt og løst såbed, er det næsten umuligt at så en ensartet sådybde, men dette hjælper pløjningen på. 

Fordele ved pløjning

Pløjning er en metode til jordbearbejdning før såning, som har været kendt i århundreder. Metoden har været brugt fordi den har gode fordele i forhold til arbejdet med såningen som følger. Dette skyldes at pløjning er med til at gøre jordoverfladen mere ‘ren’. Derudover undgår man også, at afgrøderester og ukrudt ligger øverst i jordoverfladen til at forhindre frøene i at spire.

Få en pris på pløjning

Har du brug for at vide mere om pløjning eller ønsker du at få et uforpligtende tilbud med en pris på pløjning af dine marker. Så tøv ikke med at tage kontakt til os. Du kan kontakte os ved at ringe på telefon +45 21 64 59 56 eller ved at sende en mail til bjolderupgaard@privat.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular og så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.